fbpx

Les Pieds dans le Plat

Price: €€€

Les Pieds dans le Plat dat zijn klassieke Franse smaken in pure schoonheid met een moderne toets. Deze zaak gelegen diep in  Hotton dompelt je onder in een romantische sfeer met de frivole accenten van je gastheer. De warme en natuurlijke materialen creëren de ideale setting om te genieten van esthetische culinaire creaties.

Bezoek de website van Les Pieds dans le Plat

De route vanuit Masion Violette

Le Grand Verre

Price: €€€€

Bij Le grand verre kan je genieten van luxe en verfijnde keuken in het centrum van Durbuy. De moderne Franse creaties van Wout Bru zullen je verrassen. Hij werkt met uitsluitend topproducten gaat voor zuiderse toetsen. Deskundig geselecteerde wijnen maken het geheel af. 

Bezoek de website van Le grand verre

De route vanuit Masion Violette

La Table de Manon

Price: €€

La table de Manon verrast een eigentijdse Franse keuken, vooral georiënteerd op vis- en schaaldieren. Hun doel is om heerlijke maaltijden aan te bieden aan een aanvaardbare prijs. Bij Manon ben je helemaal thuis als fijnproever en wijnproever. In hun eigen wijnkelder hebben zij een focus op de Elzas, wereld wijnen en uiteraard Belgische wijnen.

Bezoek de website van La Table de Manon

De route vanuit Masion Violette

Le Cor de Chasse

Price: €€€

Le Cor de Chasse biedt een moderne verfijnde gastronomische keuken. In Wéris vind je hun terug in een stijvol contemporaine restaurant. De chef stelt zijn menu’s creatief samen met oog voor seizoensproducten uit eigen streek.

Bezoek de website van Le Cor de Chasse

De route vanuit Masion Violette

Château Féodal de La Roche-en-Ardenne

Ga terug in de tijd en ontdek de ruïnes van het beroemde feodale kasteel dat uitkijkt over het charmante stadje La Roche-en-Ardenne.
De ruïnes van het middeleeuwse kasteel, gebouwd tussen de 11e-12e en 13e eeuw, domineren de vallei, genesteld tussen een lus van de Ourthe en de steile hellingen van de Deister-heuvel, en vallen op door hun donkere en imposante massa.
In bepaalde periodes van het jaar vinden er in het kasteel verschillende activiteiten plaats zoals boogschieten en ambachten, valkerijshows, … Op sommige avonden, rond het vallen van de avond, behalve bij slecht weer, kunnen we zelfs de geest van gravin Berthe de La Roche rond de ruïnes van het kasteel zien sluipen, op de plek van haar dood.

Bezoek de website van het kasteel van La Roche hier.

De route naar het kasteel vanuit Masion Violette

Het Centrum Omnisporten Durbuy

Zwem vrij in het sportbad van 25 meter, doe aan begeleide wateractiviteiten (zwemlessen, aquagymactiviteiten) of ontspan in het leerbad van 120 m².

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor het hele gezin? Eén ruimte is speciaal ingericht voor kinderen, met ruimten voor de kleintjes. Om na de inspanning weer op te laden, kunt u gratis ontspannen in de sauna.

Bezoek de website van het sportcentrum hier.

De route naar het sportcentrum vanuit Masion Violette