fbpx
Vakantiehuis Maison Violette Durbuy-eetkamer
Een vakantie in een vakantiehuis in Durbuy dat is volledig tot rust komen in de natuur. Genieten van een leuke tijd met familie en vrienden. Dat alle troeven van de Ardennen ontdekken en fijne herinneringen maken.

In ons vakantiehuis kan je ten volle genieten van die welverdiende vakantie. Het volledig uitgeruste huis is voorzien voor jong en oud. Je kan er genieten van een goed boek of samen leuke spellen spelen. Het huis heeft een fijne, gezellige familiale sfeer die de rust van de Ardennen uitstraalt. Door onze natuurtuin voel je u geheel verbonden met de rijke natuur van de Ardennen. Hij is perfect om samen met de kinderen fijn in te ravotten. Zowel in de zomer, als in de winter zijn er fijne activiteiten om te ervaren in de regio van Durbuy. Kortom het huis is volledig uitgerust om met het hele gezin te verblijven.

Vakantiehuis Maison Violette is voorzien voor maximum acht personen. De woning is een rookvrij vakantiehuis. Daarom verzoeken wij je om buiten te roken. Deze recente luxueuze villa is gelegen te Barvaux, nabij Durbuy. De vakantiewoning is erkend met een kwaliteitslabel van 3 sleutels door de toeristische dienst. Bovendien beschikt dit vakantiehuis over redelijke aanpassingen voor mindervaliden.

Je verblijft er op wandelafstand van het golfterrein van Barvaux en op 15 min wandelen van het centrum. Met de auto of de bus ben je op 5 minuten vanuit het vakantiehuis in Durbuy centrum.