fbpx

België is gekend voor zijn rijke gastronomische belevingen. In de regio van Durbuy kan je genieten van hoogstaande gastronomie. Zo zijn er een paar zaken met een Michelin ster, maar ja kan hoge scores in de Gault & Millau in streek vinden. Om jullie zoektocht naar culinaire verfijning te vereenvoudigen geven wij jullie al enkele pareltjes op een aanvaardbare afstand van Maison Violette.

Les Pieds dans le Plat

Price: €€€

Les Pieds dans le Plat dat zijn klassieke Franse smaken in pure schoonheid met een moderne toets. Deze zaak gelegen diep in  Hotton dompelt je onder in een romantische sfeer met de frivole accenten van je gastheer. De warme en natuurlijke materialen creëren de ideale setting om te genieten van esthetische culinaire creaties.

Bezoek de website van Les Pieds dans le Plat

De route vanuit Masion Violette

Le Grand Verre

Price: €€€€

Bij Le grand verre kan je genieten van luxe en verfijnde keuken in het centrum van Durbuy. De moderne Franse creaties van Wout Bru zullen je verrassen. Hij werkt met uitsluitend topproducten gaat voor zuiderse toetsen. Deskundig geselecteerde wijnen maken het geheel af. 

Bezoek de website van Le grand verre

De route vanuit Masion Violette

La Table de Manon

Price: €€

La table de Manon verrast een eigentijdse Franse keuken, vooral georiënteerd op vis- en schaaldieren. Hun doel is om heerlijke maaltijden aan te bieden aan een aanvaardbare prijs. Bij Manon ben je helemaal thuis als fijnproever en wijnproever. In hun eigen wijnkelder hebben zij een focus op de Elzas, wereld wijnen en uiteraard Belgische wijnen.

Bezoek de website van La Table de Manon

De route vanuit Masion Violette

Le Cor de Chasse

Price: €€€

Le Cor de Chasse biedt een moderne verfijnde gastronomische keuken. In Wéris vind je hun terug in een stijvol contemporaine restaurant. De chef stelt zijn menu’s creatief samen met oog voor seizoensproducten uit eigen streek.

Bezoek de website van Le Cor de Chasse

De route vanuit Masion Violette