fbpx

Tijd om het ook eens te hebben over ons…

Even voorstellen:

Sinds 18 mei 2018 zijn Koen en ik trotse eigenaars geworden van Maison Violette. Zelf zijn wij echte ondernemers, het zit ons echt in het bloed.

We focussen ons even op Koen, overdag werkt hij voltijds als Systeem- en Netwerkingenieur, maar ‘s avonds als hij thuis komt gooit hij de tas in de berging en ja… hij start opnieuw zijn PC op. Dan leert hij studenten van de Bacheloropleiding Toegepaste informatica de kneepjes van het vak in de lessen (Advanced) Computernetworks. Daarbuiten heeft Koen nog hobby’s zoals wandelen, genieten van lekker eten, tuinieren,…

Nu wie ben ik? Wel ik ben Romana; de vrouw van Koen, overdag werk ik als ambtenaar voor de federale overheid. Maar ook ik kan ‘s avonds niet stilzitten. Dan begin ik opnieuw als zelfstandig event- en weddingplanner voor mijn bedrijfje Majestueus. Wanneer er nog wat tijd overblijft hou ik van wandelen, lezen en koken.

Dit zijn wij …

Over ons

Koen en ik zijn trotse ouders van Elien, Charlotte en Thomas.

Net zoals jullie gaan wij regelmatig naar Maison Violette om met ons gezin tot rust te komen. Samen tot rust komen, een lekkere barbecue, buiten spelen en zo veel meer.

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen voor ons dan mag ons altijd contacteren. Wij zullen jullie dan zo snel mogelijk verder helpen.