fbpx
Vakantiehuis in de Ardennen | Maison Violette

Welkom in Maison Violette, een gezellig vakantiehuis in de Ardennen

Te midden van de natuur en in alle rust kan je ons vakantiehuis in de Ardennen terugvinden. Deze vakantiewoning in Durbuy is te huur voor 8 personen en is een ideale uitvalsbasis voor een fiets- en wandelvakantie met het hele familie in de omgeving van Durbuy.

In het huis beschik je over alle modern comfort. Het huis is omgeven door natuur waardoor je ook binnen de connectie met de natuur kan behouden. Extra ontspanning je kan vinden in de sauna. Het is er gezellig vertoeven met de hele familie. 

8 Personen
4 Slaapkamers
2 Badkamers
Sauna
3 Parking

Fotogalerij

Faciliteiten

Vakantiehuis Maison Violette | Durbuy | 8 personen

Ons modern vakantiehuis in de Ardennen is ideaal voor een vakantie met de familie. De vrijstaande villa met vier dubbele slaapkamers, twee badkamers is perfect voor een verblijf met acht personen. Het  huis is kindvriendelijk ingericht. Alles is voorzien voor een verblijf met twee baby’s.

Rolstoelgebruikers kunnen ook aangenaam verblijven in ons huis. De toegang tot het huis heeft een hellend vlak en de op de gelijkvloers bevindt zich een dubbele slaapkamer met eigen badkamer met een inloopdouche. Er zijn geen trapjes of verhoogjes op de gelijkvloers. Zo kan je makkelijk bewegen doorheen het huis. 

We hebben het al gehad over de natuur. We vinden dat belangrijk. De villa baten wij ecologisch en duurzaam uit. Samen met jouw kunnen wij de uitdagingen voor de toekomst aan. 

Laatste Nieuws

duurzaam vakantiehuis

Weer een stap dichter bij een modern, duurzaam vakantiehuis

In 2018 publiceerden we “Onze visie voor de toekomst” op onze blog, nadien volgde “Eerste stappen naar een modern duurzaam vakantiehuis” in 2020. Ondertussen hebben we nog stappen verder gezet en is het opnieuw tijd voor een update… Inmiddels hebben we al de kamers een mooi kleurtje gegeven en hebben zij al wat meer uitstraling. […]

Traveller Review Award 2024

Bedankt allemaal!

Voor het derde jaar op rij mogen wij al de Traveller Award van Booking.com in ontvangst nemen. Dit hebben we uiteraard te danken aan onze gasten die bij ons verbleven en recenseerden via Booking.com. We zijn dan ook trots om deze 8,8 (die eigenlijk intussen al een 8,9 geworden is 😉 ) in ontvangst te […]

Het jachtseizoen gaat binnenkort van start in Durbuy!

De Ardennen dat is ook de jacht. Al vele jaren leeft er een traditie van de jacht op wild in de Ardennen. Met de jacht zorgen ze niet enkel voor de wildgerechten op je bord, maar bewaken ze ook het evenwicht van wilde dieren in de bossen van Luxemburg. Tijdens het jachtseizoen kan en mag […]

Recensies van onze gasten

Kom je langs?

Boek veilig via onze website! Met enkele clicks boek je uw vakantie bij Maison Violette of stel je ons bijkomende vragen.