fbpx
Gîte dans les Ardennes

Welkom in Maison Violette, een gezellig vakantiehuis in de Ardennen

Te midden van de natuur en in alle rust kan je ons vakantiehuis in de Ardennen terugvinden. Deze vakantiewoning in Durbuy is te huur voor 8 personen en is een ideale uitvalsbasis voor een fiets- en wandelvakantie met het hele familie in de omgeving van Durbuy.

In het huis beschik je over alle modern comfort. Het huis is omgeven door natuur waardoor je ook binnen de connectie met de natuur kan behouden. Extra ontspanning kan vinden in de sauna. Het is er gezellig vertoeven met de hele familie. 

8 Personen
4 Slaapkamers
2 Badkamers
Sauna
3 Parking

Faciliteiten

vakantiehuis in de Ardennen

Ons modern vakantiehuis in de Ardennen is ideaal voor een vakantie met de familie. De vrijstaande villa met vier dubbele slaapkamers, twee badkamers is perfect voor een verblijf met acht personen. Het  huis is kindvriendelijk ingericht. Alles is voorzien voor een verblijf met twee baby’s.

Rolstoelgebruikers kunnen ook aangenaam verblijven in ons huis. De toegang tot het huis heeft een hellend vlak en de op de gelijkvloers bevindt zich een dubbele slaapkamer met eigen badkamer met een inloopdouche. Er zijn geen trapjes of verhoogjes op de gelijkvloers. Zo kan je makkelijk bewegen doorheen het huis. 

We hebben het al gehad over de natuur. We vinden dat belangrijk. De villa baten wij ecologisch en duurzaam uit. Samen met jouw kunnen wij de uitdagingen voor de toekomst aan. 

Laatste Nieuws

Het jachtseizoen gaat binnenkort van start in Durbuy!

De Ardennen dat is ook de jacht. Al vele jaren leeft er een traditie van de jacht op wild in de Ardennen. Met de jacht zorgen ze niet enkel voor de wildgerechten op je bord, maar bewaken ze ook het evenwicht van wilde dieren in de bossen van Luxemburg. Tijdens het jachtseizoen kan en mag […]

Waarom je in de herfst moet genieten van de Ardennen.

De Ardennen heeft iets aparts dan de andere streken in België. In de Ardennen is het een heel jaar door altijd gezellig. Vooral de herfst heeft er charme die je nergens anders terug vindt . Het is dan ook de plek met uitstek om je vakantiegevoel te verlengen. 1.    Blijf nog even genieten van de […]

Wij wensen jullie een jaar van samen bij elkaar!

Recensies van onze gasten

Kom je langs?

Boek veilig via onze website! Met enkele clicks boek je uw vakantie bij Maison Violette of stel je ons bijkomende vragen.